Info

Infopiste

Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infossa saat vaihdettua paperiset liput rannekkeiksi. Infon yhteydessä on narikka, alkometri ja löytötavarat. Narikkaan voit jättää 3€ myös juomat sekä muut alueella kielletyt tavarat ennen festivaalialueelle siirtymistä.

Festivaaliranneke

Paperinen lippu vaihdetaan rannekkeeksi infossa ennen festivaalialueelle siirtymistä. Ranneke on henkilökohtainen ja se tulee pitää ranteessa koko festivaalien ajan. Kadonnutta ja katkennutta ranneketta ei vaihdeta uuteen.

K-S

Tapahtuma on sallittu kaiken ikäisille, mutta tapahtuman anniskelualueella on 18 vuoden ikäraja. Leirintä-alueen ikäraja on K-16, ja sitä nuoremmat vain huoltajan kanssa. Alle 10 vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi huoltajan seurassa. Majoituksen varaajan on oltava täysi-ikäinen ja majoituttava varaamassaan mökissä/huoneessa. Kaikilla tulee olla mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti tai ajokortti). 

Portit ja Aikataulu

Portti avautuu festaripäivänä 27.7.2018 klo 16:00 ja sulkeutuu klo 01:00. 

17.30 ... Paleface
19.00 ... Ceebrolistics
20.30 ... Fintelligens & Kapasiteettiyksikkö
22.45 ... Cheek

Leirintä

Pipefestin leirintä sijoittuu Pohjoisrinteiden alapuolelle karavaani-alueelle n. 700m festarialueesta. Leirintä on K-16 ja sitä nuoremmat pääsevät ainoastaan huoltajan seurassa.

Leirinnän vastaanotto auki: to 26.7. klo 16:00-22:00, pe 12:00-22:00

Leirintä sulkeutuu la 28.7 klo 14:00

Leirintälippu 25€

Sähköllinen karavaanipaikka 40€ (sis. leirinnän)

Paikkoja on rajoitetusti, joten osta leirintälippusi nyt Tiketistä ja Lippupisteestä!

Majoitus

Vuokatissa on useita majoitusvaihtoehtoja mökeistä hotelleihin. Katso majoitusvaihtoehtoja Vuokatin Matkailusta!

Ravintolapalvelut

Festivaalialueella on A-oikeuksin varustettu anniskelualue. Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi. Omien alkoholijuomien tuonti anniskelualueelle on luonnollisestikin kiellettyä.

Pankkiautomaatti

Festivaalialueella ei voi nostaa käteistä. Lähin pankkiautomaatti on Vuokatintien toisellapuolella K-marketilla. Maksukortit käyvät maksuvälineenä koko tapahtuma-alueella.

Ensiapupiste

Ensiapupiste sijaitsee Kattikeskuksen takana osoitteessa Ilkantie 8. 

 

Esteettömyys

Avustaja pääsee avustettavan sisäänpääsylipulla festivaalialueelle, kunhan pari saapuu rannekkeenvaihtopisteeseen yhdessä. Invaparkki löytyy Kattikeskuksen takaa. Emme takaa, että festivaali-alue on täysin esteetön.

Invavessat sijaitsevat tapahtumassa WC-alueella ja tapahtumassa käy myös vessapassi.

 

Taksi

Alueella ei ole omaa taksitolppaa. Lähin taksitolppa on Vuokatintien toisella puolella K-marketin pihassa n.100m alueesta. Vuokatin taksi, puh. 0600 398200

Löytötavarat

Festareiden ajan löytötavarat on Info-pisteellä. Tapahtuman jälkeen maanantaina löytötavarat toimitetaan Kajaanin poliisilaitokselle osoitteeseen Lönnrotinkatu 2a, PL 69, 87101 Kajaani. Löytötavaroita voi tiedustella 28.7.2018 eteenpäin poliisilaitokselta: ma - pe 9 - 12 ja 13 - 16.15 p. 0295 416 515. 

Festivaalialueelle EI SAA tuoda

 • FESTIVAALIALUEELLE EI SAA TUODA
  - pulloja, purkkeja, tölkkejä
  - sateenvarjoja
  - retkituoleja
  - juomia. Tyhjä, 0,5 l muovipullo on sallittu vesipulloksi.
  - lemmikkejä
  - mitään aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne.
  - huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
  - järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppia
  - dronelennokkeja 
  - omia radiopuhelimia.

  Lemmikkejä, aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia, spraymaaleja, dronelennokkeja tai omia radiopuhelimia ei saa tuoda myöskään leirintäalueelle.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.